Beoordelingen van Het Bottertje Kampen

Recente recensies van Het Bottertje Kampen

5 sterren na 54 reviews

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerst even twee aandachtpuntjes: - ik had van te voren besteld, maar moest eerst in de rij gaan staan, terwijl mijn bestelling al klaar was.Misschien kan dit anders. - ik wilde het eerst laten bezorgen en om 11 uur kon ik het al niet meer laten bezorgen voor 17:00. Jullie hebben alles weer goed gemaakt met de overheerlijke menu’s we hebben er echt van genoten...

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn eigenlijk wel benieuwd, van welke vis de ( speciaaltje's) zijn!!!😉😉 De kibbeling was heerlijk!! Groet Henk!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker zeg! Met z'n drietjes van gesmikkeld, grote/goede porties of menu's. Prima verpakt, netjes. Mooie smaken!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ,er was meer dan genoeg ,is zeker voor herhaling vatbaar in deze corona tijd ,vr groeten !

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grenzend aan perfectie. Op de fiets, met een sprong over het hekje onze bestelling afleveren en niks niet koud of afgekoeld. Kon wel s een blijvertje worden dat bezorgen ...

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super er werd gebeld of het eerder bezorgd mocht worden, was allemaal koude vis dus geen probleem heerlijk van smaak en goed verzorgd goed koel bij aankomst

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een super service! Vis was nog lekker warm en schol fantastisch. Alleen was het speciaaltje niet helemaal onze smaak. De wat gladde structuur van de vis moet je liggen. Maar zalmbuikjes en urkersalade maken dit weer helemaal goed!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super zoals altijd!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!! En een super sevice!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De producten zijn heerlijk van smaak en prima van portie. En de bediening is attent en vriendelijk.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We wonen buiten de stad, maar precies op tijd werd de bestelling bezorgd. Toppie en...heerlijk gegeten!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zoals altijd

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. En het stond klaar. Top geregeld. En het smaakte heerlijk.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima bevallen, bestelling stond al klaar, vriendelijke bediening, vis was heerlijk!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk goed en snel geleverd

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg fijn dat er aan de deur gepint kan worden. En heel erg lekker gegeten. Vriendelijke bezorging. Een dikke vette aanrader

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een super mooie en lekkere oplossing Om zo online te bestellen.... een hele dikke duim!!!! Alles is lekker bij jullie... complimenten!!!!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vis en super snelle levering,top!!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben de kleinzonen op visite die hebben heerlijk gegeten, net als wij Bottertje prima zoals altijd

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat was een beetje te zout, maar verder was het uitstekend!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlïjk gegeten! Het is precies op tijd bezorgd, en was nog heel warm!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd de beste service en verse kwaliteit! Gezellige boot hoor ☺️👍

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zo als altijd weer perfect

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer goed!!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer super.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor het eerst bij het Bottertje besteld. Heerlijke lekkerbekken en kibbeling opgehaald. We hebben er samen met onze kinderen ontzettend van zitten smullen.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!!!😉😉👍👍👌

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ga ervan genieten! !

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel netjes en op tijd bezorgd, was erg lekker en ook lekker warm in de meegeleverde tas!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ons eten is bij de buren bezorgd terwijl er duidelijk op de bon ons huisnummer stond moet toch beter opletten.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kibbeling met patat heerlijk en genoeg en goed warm

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld. Heerlijke vis.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ben erg tevreden 😊 mooi op tijd klaar en goed verzorgd...

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelt en precies op tijd klaar. Eten was zoals gewoonlijk heerlijk

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en eten nog heet

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vis, goed op tijd bezorgd. Heel fijn dat je nu gewoon online uit het assortiment kunt kiezen. Wel opletten met laten bezorgen: alleen op dinsdag en vrijdag.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heerlijke vis en geweldig dat het thuis bezorgd is.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle en goede bezorging Eten was ook fantastisch Zeker voor herhaling vatbaar

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede bezorging. Het eten was heerlijk

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker 😁

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, alleen was de frites snel koud. Snelle bezorging!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en goed van smaak, de zalm en de haring. Goed verpakt Vlot bezorgd. Erg praktisch dat jullie bezorgen, bedankt.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vis was erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was nog lekker warm en mooi op tijd.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeerlijk!! Stoofpaling was weer een echt feestje!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuk te horen dat wij de eerste online bestellers waren. De site en bestelprocedure werken perfect. En de vis was zoals gewoonlijk heerlijk.