Beoordelingen van Het Bottertje Kampen

Recente recensies van Het Bottertje Kampen

5 sterren na 211 reviews

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk goed gebakken

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Als.........vanouds!!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoooooo lekkerrrrrrr en de Buurvrouw vond het ook !๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar. Prima planning. Heerlijke kibbeling. Kortom: niets te klagen!!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd weer uitstekend !!!!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Grotendeels lekker gegeten. Helaas erg veel graatjes in mijn lekkerbekje en jammer genoeg ontbrak de salade bij het bestelde menu.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteld via site. Ik heb het opgehaald. Het stond op de afgesproken tijd klaar. We hebben gesmuld!!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

T was weer smikkelen & smullen!!! Maar eem een Ps. De mooie zeegelties , die eb ik niet e kreegn!! En det vind ik ele MOOIE dingn!! Een goed weekend e wenst ,met oe aln!!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken zijn wij zeer tevreden over het eten. Tikkeltje te zout, maar dat nemen we op de koop toe. Vandaag hadden we 2 lekkerbekjes die behoorlijk wat graat hadden en niet erg krokant waren. Dat was wel jammer.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

T was wรฉรฉr als van ouds ( zoals we gewend zijn)!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en goed georganiseerd bij het afhalen.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service! Er miste per ongeluk een bucket, kan gebeuren, dit was pas de eerste keer na tientallen keren alles perfect gedaan te hebben. De reactie was erg adequaat, hulde!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kibbeling en lekkerbekken, patat ook prima. zeker een aanrader

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerbekken zijn uitstekend, de beste verse vis van Kampen en wijde omtrek.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

uitstekend was het weer

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zowel het menu van zalm/asperges/aardappeltjes als de bolletjes zalmsalade getuigden van professionele culinaire kwaliteiten waardoor ons Eerste Paasdagdiner een tongstrelende en smaakpapillen verwennende aangelegenheid werd. Klasse en voor herhaling vatbaar! En dat voor zo'n prijs(je).

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn vis was dood en gefrituurd. De volgende keer koop ik mijn goudvis wel ergens anders. :)

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben lekrrrrr gegeten met zn ........ Vijven!!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vis! Wel jammer dat het niet bezorgd kon worden. Die paar euro hebben we er graag voor over.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Onze eerste bestelling, maar zeker niet de laatste!! Wรกt een goede kwaliteit! Zรฉker de lekkerbekjes, fantastisch!! Echt wรกar voor je geld. Tot de volgende keer!!!!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het Bottertje voelt altijd als welkom door hardwerkende en vriendelijk personeel. De boot ziet er v.w.b. de vitrine, en werkruimte schoon en hygiรซnisch uit. Kortom, blij met Het Bottertje

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen via de website en stond op de afgesproken tijd klaar. Top! Lekkerbek was heerlijk en lekker warm.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

in een woord : prima

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg vriendelijk iedereen en de vis is heerlijk voldoet echt aan onze verwachtingen een echte aanrader

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

super lekkere vis, echte kwaliteit. Echt een aanrader. Een toppertje ๐Ÿ˜˜ Vriendelijke bediening.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste kibbeling!!!!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker kibbeling

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd vismenu. Heerlijk.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super hoor !! Volgende keer toch 2x lekkerbek menu voor 20 euro

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoooooooo lekrrrล•!!!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerbekken waren geweldig goed en de kreukelfrieten waren ook supergoed gebakken.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en perfect op tijd af te halen

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd met twee voortreffelijke menu's kon niet beter. kan niet anders zeggen . Henk

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service (tot aan de auto) en heerlijke vis.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch lekker

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

alweer uitstekend

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was prima.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer top

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd leuke bediening als je besteld is de bestelling ook klaar Nooit problemen gehad

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was prima eten, het eten stond keurig netjes klaar op het afgesproken tijdstip en was van prima kwaliteit; het personeel is zeer vriendelijk

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer.Tot de volgende keer.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gekruide, knapperige kibbeling! Handig in een bucket. Stond keurig op de afgesproken tijd klaar. Er is 1 nadeel; je kan niet stoppen met eten!๐Ÿ˜

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten van de heerlijke vis

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Goede bezorging.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zooooo ........lekker he! En zeker het speciaal'tje!!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

geweldig

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vis kan het iedereen aanraden

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste visboer van Kampen! Onze online bestelling was verwisseld met een andere bestelling, maar dit is ter plekke bij het afhalen keurig opgelost.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en altijd op tijd bezorgd , super ga zo door :)

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zalmslaatjes waren net puree, kibbeling en lekkerbek top!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

het was weer erg lekker allemaal

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer er zat geen saus bij, wel besteld en stond op de bon.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon..........lekker!!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super goed

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.Voor herhaling vatbaar.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was wรฉรฉr heerlijk!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vis, goede service

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vis en op tijd bezorgd!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd top! Ze hebben de lekkerste vis, altijd vers bereid. Super vriendelijk personeel en alles op tijd klaar. We komen er graag!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top team,altijd gezellig een praatje,bestelling prima ga ik zeker vaker doen. En niet te vergeten,alles smaakt heerlijk. Niks aan veranderen,ga zo door.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima vis! Vriendelijke mensen!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ja......het was weer lekker, en zeker het speciaal'tje!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJKE GEBAKKEN VIS EN PRIMA SERVICE. ONLINE BESTELLEN GAAT MAKKELIJK EN STAAT OP TIJD VOOR JE KLAAR

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect ,weer voor herhaling vatbaar !!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, en de bezorging ging vlot en vriendelijk

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Al weer voor de derde keer besteld en nog steeds top. Ga zo door

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hรฉรฉl lekker! Ik had aangegeven dat er geen ui bij hoeft Ik zag op de bon dat er punten op stonden, maar ik spaar zegeltjes!!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles helemaal,top. Gr Tonnie

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer erg tevreden...

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en nog warm

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed, was weer een heerlijke maaltijd! En op de tijd klaar wat ik aangegeven heb bij bestellen, en dat in spitsuur. Goed geregeld!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was zo als altijd weer heerlijk !

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel chill dat je online van te voren kan bestellen en afhalen op een vastgesteld tijdstip!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd was het weer geweldig lekker

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar, zoals altijd goed van smaak. Wederom tevreden.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben smakelijk gesmikkeld van kibbeling en gamba's. Het was of we uit eten waren in ons eigen huis. En dat voor een tientje per persoon.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was wรฉรฉr heerlijk!!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was vandaag weer prima,

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De gebakken vis was weer heerlijk. Vriendelijk personeel en een mooie locatie.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk kibbeling menu. Meer dan genoeg, Makkelijk bestellen via website, op afgesproken tijd gereed. Kan een ieder aanbevelen.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer ( heerlijk) !!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alleen de lekkerbek zat er niet bij

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere haring en kibbeling. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Succes

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere vis en op tijd geleverd. We zullen zeker nog vaker bij jullie bestellen

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldige gebakken mosselen en de beste lekkerbekjes van Kampen en omstreken.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

T was weer heerlijk, ook het speciaaltje was lekker!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opa Jan heeft heerlijk gegeten en zitten genieten van zijn kibbelingmenu. Het was nog lekker warm. Voor herhaling vatbaar!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

prima voor elkaar niets mis mee

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en netjes afgeleverd door de bezorger

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben genoten van twee heerlijke lekkerbekjes.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit en service was zoals altijd zeer goed.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten voor een redelijke prijs

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer geweldige service en topproducten. Heel blij dat dit bestaat in Kampen. Ik wens hen en iedereen een opperbeste 2021 toe.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer snel geleverd. De warme vis was goed warm en de koude vis apart en goed gekoeld. Smaak was heerlijk.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas waren ze al gesloten, mijn fout. Keurig gebeld door de eigenaar met uitleg๐Ÿ‘

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Zoals altijd ๐Ÿ˜€

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service van zeer toffe gasten! Goede kwaliteit en heerlijk van smaak. De vis dan.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was onze bestelling opgehaald door iemand anders. Gelukkig konden ze alsnog onze bestelling maken. En voor de volgende bestemming krijgen we korting. Top opgelost

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Daar zijn we weer!! Ik heb HEERLIJKE Kibbeling gegeten!!๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ Maar.......mijn vrouw vond de lekkerbek, te weinig doorbakken!!! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Hebben precies het bestelde gekregen en helemaal op de afgesproken tijd.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk bestel zeker vaker

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat is dit makkelijk ! Jullie service is geweldig !

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect! Lekkerbekje gekocht. de goede kruiden lekkere saus en erg grote vis zijn in de smaak gevallen.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het ........was weer heerlijk!!!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vis en snelle bezorging vriendelijke bezorger

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. De lekkerbekjes waren heerlijk! Netjes ingepakt. Zeer snelle en vriendelijke bezorging! Erg tevreden.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geholpen Nadat het eerste keer niet wilde lukken

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk ( HEERLIJK)!!!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed geregeld 5 sterren tot de volgende keer

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede service!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft heerlijk gesmaakt bestel zeker nog vaker

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wรฉรฉr heerlijk!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld zo via online bestellen en dan ophalen

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes op tijd lekker gegeten vriendelijke bezorger

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service vanuit het bottertje, eten uitstekend op temparatuur en van goede kwaliteit en vriendelijke bezorger.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, werkt goed. Afrekenen en ophalen. Stond klaar. Ronduit prima en het smaakte heerlijk.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Als van ouds, PRIMA, heerlijk gegeten. Complimenten van de familie Meijberg

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk. Jammer dat de papat wat slapwas geworden.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk bestel zeker vaker eten bij het bottertje

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wรฉรฉr heerlijk!!! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was klaar toen ik het op kwam halen, super lekker!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer smullen!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd eerder bezorgd dan werd gezegd dat is prima het eten was heerlijk

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit en heerlijk gegeten totaal niet vet. klantvriendelijk top!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer zoals gebruikelijk hoor!! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld! Goede ontvangst en de bestelling lag keurig op tijd klaar en ...... smaakte heerlijk.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super eten van jullie! De fish en chips smaakt altijd fantastisch en de porties zijn top!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk TOP

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was WEER zoooooooo lekker !!!!!๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜‰

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!!๐Ÿ˜

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ruim optijdd en was super lekker

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat was heel zout, maar verder prima. Lekkerbek was heerlijk!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerst even twee aandachtpuntjes: - ik had van te voren besteld, maar moest eerst in de rij gaan staan, terwijl mijn bestelling al klaar was.Misschien kan dit anders. - ik wilde het eerst laten bezorgen en om 11 uur kon ik het al niet meer laten bezorgen voor 17:00. Jullie hebben alles weer goed gemaakt met de overheerlijke menuโ€™s we hebben er echt van genoten...

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn eigenlijk wel benieuwd, van welke vis de ( speciaaltje's) zijn!!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ De kibbeling was heerlijk!! Groet Henk!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker zeg! Met z'n drietjes van gesmikkeld, grote/goede porties of menu's. Prima verpakt, netjes. Mooie smaken!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ,er was meer dan genoeg ,is zeker voor herhaling vatbaar in deze corona tijd ,vr groeten !

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grenzend aan perfectie. Op de fiets, met een sprong over het hekje onze bestelling afleveren en niks niet koud of afgekoeld. Kon wel s een blijvertje worden dat bezorgen ...

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super er werd gebeld of het eerder bezorgd mocht worden, was allemaal koude vis dus geen probleem heerlijk van smaak en goed verzorgd goed koel bij aankomst

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een super service! Vis was nog lekker warm en schol fantastisch. Alleen was het speciaaltje niet helemaal onze smaak. De wat gladde structuur van de vis moet je liggen. Maar zalmbuikjes en urkersalade maken dit weer helemaal goed!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super zoals altijd!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!! En een super sevice!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De producten zijn heerlijk van smaak en prima van portie. En de bediening is attent en vriendelijk.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We wonen buiten de stad, maar precies op tijd werd de bestelling bezorgd. Toppie en...heerlijk gegeten!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zoals altijd

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. En het stond klaar. Top geregeld. En het smaakte heerlijk.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima bevallen, bestelling stond al klaar, vriendelijke bediening, vis was heerlijk!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk goed en snel geleverd

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg fijn dat er aan de deur gepint kan worden. En heel erg lekker gegeten. Vriendelijke bezorging. Een dikke vette aanrader

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een super mooie en lekkere oplossing Om zo online te bestellen.... een hele dikke duim!!!! Alles is lekker bij jullie... complimenten!!!!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vis en super snelle levering,top!!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben de kleinzonen op visite die hebben heerlijk gegeten, net als wij Bottertje prima zoals altijd

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat was een beetje te zout, maar verder was het uitstekend!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlรฏjk gegeten! Het is precies op tijd bezorgd, en was nog heel warm!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd de beste service en verse kwaliteit! Gezellige boot hoor โ˜บ๏ธ๐Ÿ‘

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zo als altijd weer perfect

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer goed!!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer super.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor het eerst bij het Bottertje besteld. Heerlijke lekkerbekken en kibbeling opgehaald. We hebben er samen met onze kinderen ontzettend van zitten smullen.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!!!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ga ervan genieten! !

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel netjes en op tijd bezorgd, was erg lekker en ook lekker warm in de meegeleverde tas!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ons eten is bij de buren bezorgd terwijl er duidelijk op de bon ons huisnummer stond moet toch beter opletten.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kibbeling met patat heerlijk en genoeg en goed warm

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld. Heerlijke vis.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ben erg tevreden ๐Ÿ˜Š mooi op tijd klaar en goed verzorgd...

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelt en precies op tijd klaar. Eten was zoals gewoonlijk heerlijk

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en eten nog heet

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vis, goed op tijd bezorgd. Heel fijn dat je nu gewoon online uit het assortiment kunt kiezen. Wel opletten met laten bezorgen: alleen op dinsdag en vrijdag.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heerlijke vis en geweldig dat het thuis bezorgd is.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle en goede bezorging Eten was ook fantastisch Zeker voor herhaling vatbaar

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede bezorging. Het eten was heerlijk

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker ๐Ÿ˜

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, alleen was de frites snel koud. Snelle bezorging!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en goed van smaak, de zalm en de haring. Goed verpakt Vlot bezorgd. Erg praktisch dat jullie bezorgen, bedankt.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vis was erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was nog lekker warm en mooi op tijd.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeerlijk!! Stoofpaling was weer een echt feestje!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuk te horen dat wij de eerste online bestellers waren. De site en bestelprocedure werken perfect. En de vis was zoals gewoonlijk heerlijk.